KezdőlapÜdvözöllek!

Szeretnél meglepetést egy születésnapra, egy házassági évfordulóra, házasságkötés alkalmából, karácsonyra, jeles napra, vagy akár Valentin Napra?

Ime a szolgáltatásunk: régi papírképeidből, vagy digitális fotóidból összeállított kisfilmet készítünk Neked, melyet bármilyen médialejátszóval, okos tévén vagy számítógépen megtudsz nézni.

A kisfilmet felár nélkül, DVD-Video, avi, vagy mp4 formátumban, akár HD minőségben is elkészítjük Neked !

A képeket kicsit átszerkesztve, zenei aláfestéssel és feliratokkal ellátva, kényelmesen hátradőlve nézheti az egész család: legyen ez egy esküvő, születésnap, névnap, ballagás, buli, party, koncert, vagy akár egy nyaralás fotóiból készült összeállítás.

 

Az ilyen módon elkészült kisfilm szép emlék lehet elveszített szerettedről, társadról, barátodról, akár házi kedvencedről is.

 

Ajánlások

 

,, A videó …stílusos, aranyos… nagyon tetszett mindenkinek, humorosnak, meghatónak találták. Egy örök emlék marad az biztos.
S. L.”
ide kattintva elolvashatod  a megrendelők ajánlásait.

 

 

Életünk egyik legszebb pillanata a házasságkötés. Erre az alkalomra is remek meglepetés a menyasszonynak és a vőlegénynek az életéből, közös múltjából készült kisfilm-összeállítás (életút DVD), amely – mint a lakodalom része – felejthetetlen élményt nyújt az ifjú pár és családja számára.

Mi arra vállalkozunk, hogy profi módon, fényképeidből igényeid szerint elkészítjük Neked ezt az egyedül álló, maradandó emléket!

Tekintsd meg rövid portfóliónkat és ha az elnyerte tetszésed, várjuk megrendelésed !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS