Gyakran ismételt kérdések 

Mennyi fényképből érdemes kisfilmet készíteni?

Ez mindig attól függ, hogy milyen célra készül az összeállítás. Tapasztalataink szerint minimálisan 30-40 darab fényképre van szükség a fényképből  kisfilm elkészítéséhez, de készült már 18 db fényképből is remek összeállítás. Videók beillesztésére is van lehetőség!

Milyen zeneszámot válasszak?

Ez szintén attól függ, hogy milyen alkalomra készül a kisfilm. Az aláfestő zene adja meg az összeállítás egész hangulatát, a fényképekkel együtt erős érzelmeket válhat ki (lehet vidám, szomorú, vagy vegyes érzelmi hangulatú/hatású is), de ezeknek az érzelmeknek a felszínre törése eredményezi azt a hangulatot, amelyet a kisfilm elkészítésével el szerettünk volna érni.
Mi általában a hangulathoz és alkalomhoz illő zene mellett a kedvenc zeneszámokat is szoktuk ajánlani, vagy a képek alapján összeállított sorozatnak megfelelően mi is tudunk ebben segítséget nyújtani.

Milyen adatokra van szükség a kisfilm elkészítéséhez?

Hogy a készülő összeállítás teljesen egyénre és alkalomra szabott legyen, néhány dolgot tudnunk kell, pl.: a fénykép készítésének körülményeit, dátumát, ? éves volt akkor az illető, milyen értékes és kevésbé értékes tulajdonságokkal bír (pl.: Bécike 6 éves korában, remekül karatézik, de otthon lusta, és mondjuk ez a fényképekről is kiderül stb.)
Minél több az információ, annál élvezhetőbb lesz az összeállítás, hiszen az így készített zenei aláfestés, feliratozás szép emlékeket ébreszt bennünk, emberekben.
Amennyiben kevés információ áll rendelkezésre, kreatív csapatunkban akkor sem fogsz csalódni 🙂 !!!

Fontos leszögezni, hogy az ily módon tudomásunkra hozott adatokat csak és kizárólag a kisfilm elkészítéséhez használjuk fel, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

 

Amennyiben további kérdésed lenne, kérlek töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írj az e-mail címünkre.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS